Ardea Auto Lijnden het adres voor de Fordrijder in Haarlemmermeer-Noord en Amsterdam West

Medio juni opende Forddealer Ardea Auto een splinternieuw pand aan de Sydneystraat 11 in Lijnden . Veel Fordrijders uit de directe omgeving herkennen dit misschien niet direct als hun nieuwe Forddealer. Wanneer daar bij staat dat het hier om de verhuisde vestiging van Van Kalmthout Auto in Badhoevedorp gaat en de Forddealer uit Amsterdam West, valt alles direct op zijn plaats.

Ardea Auto Lijnden

Ardea Auto Lijnden

Het moderne bedrijfspand, gelegen aan de doorgaande weg (Amsterdamse Baan) tussen begraafplaats Westgaarde en de A9 (afrit Badhoevedorp) ligt min of meer centraal tussen de beide oude, gesloten vestigingen. Voor veel relaties ligt Lijnden zelfs nog dichterbij. Aan de Sydneystraat beschikt Ardea Auto over een brede selectie nieuwe en gebruikte Ford modellen en levert er het volledige service- en onderhoudspakket voor iedere Ford. Dus wie altijd goede ervaringen had in Badhoevedorp en/of Amsterdam-West doet er goed aan in Lijnden eens langs te gaan voor een smakelijke kop koffie of thee. De medewerkers die u daar ontvangen komen allemaal uit de beide gesloten bedrijven en dus vertrouwde gezichten. Ardea Auto Lijnden is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Haal- en brengservice

Vestigingsmanager Marcel van Kalmthout is geweldig trots op zijn nieuwe dealerpand. “Wij hebben er in Badhoevedorp lang naar uitgekeken en nu is het al weer enkele maanden een feit. Iedereen heeft hier zijn draai gevonden en wij staan klaar voor alle Fordbezitters. Voor wie vroeger al bij ons of in Amsterdam West kwam is eigenlijk alles zo vertrouwd als toen. Hier werken de mensen die zij kennen. Achter de balie, in de verkoop en de werkplaats. Alles hier is hypermodern, maar de service is ouderwets”, stelt Van Kalmthout. Hij vervolgt: “Fordrijders uit Badhoevedorp of Amsterdam West moeten er nog even aan wennen dat wij verhuisd zijn. Dat viel samen met de naamsverandering en dat maakt dat niet iedereen gelijk de link met Ardea Auto legt. Ik zou zeggen kom langs en overtuig u van wat hier allemaal staat. En echt Lijnden is voor velen niet verder als voorheen Badhoevedorp of Amsterdam-West. Daarbij kennen wij hier ook nog eens een gratis haal- en brengservice. Ford-eigenaren die hun auto hier aanmelden voor een onderhoudsbeurt of reparatie kunnen aangeven dat wij de auto thuis ophalen en na uitvoer van de werkzaamheden weer terugbrengen. Voor wie daar prijs op stelt geven wij tijdelijk bij die beurt of reparatie tijdelijk een heuse Champions Gift Box in de vorm van een sportieve trolleytas met vele interessante UEFA en Forditems kado. Eigenaren van een wat ouder Fordmodel kunnen gebruik maken van onze Ardea Auto Pitstop voor voordelig en correct onderhoud door een ervaren Fordtechnicus. APK voor alle merken kost bij ons tijdelijk 19,95 euro” , besluit Marcel van Kalmthout.

Gratis wintercontrolebeurt

Een andere belangrijke datum is 23 november. Dan organiseert Ardea Auto Lijnden de Ford Winter Controlebeurt. In principe gratis, waar het gaat om de controle op de vitale onderdelen van de auto. Die dag zal er veel te doen zijn voor jong en oud. Dit is ook zeker de dag waarop de zomerbanden weer voor de winterbanden vervangen moeten worden. Inmiddels kunnen die ook al weer besteld worden.

[codepeople-post-map]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.