Amsterdamse gezelligheid op de komende Winterfair bij tuincentrum Osdorp

Amsterdam Osdorp.- De vaste klanten van tuincentrum Osdorp hoeven niet lang meer te wachten; vrijdagavond 11 november worden alle klantvoordeelkaarthouders van tuincentrum Osdorp uitgenodigd voor de jaarlijkse Winterfair in het tuincentrum!

De traditionele Kerstkoopavond is de officiële aftrap van de opening van de Kerstshow en wordt weer opgesierd met een gezellige Kerstmarkt.

Het belooft een spectaculair avondje te worden met een lekker glaasje Glühwein bij binnenkomst, leuke Kerst workshops en ook kunt u voor maar 5 euro per portie aanschuiven voor een heerlijke stamppot maaltijd in het restaurant ’t Tuinterras. In het tuincentrum staan tal van marktkraampjes met lokale produkten en leuke demonstraties opgesteld en de bezoekers kunnen vrijdagavond a.s gratis een zweefvlucht maken boven het grootste Kersthuisjesdorp van Europa in een authentieke skigondel.  Natuurlijk heeft u de hele avond de tijd om inspiratie op te komen doen op de Sfeer- en Kerstshow, die dit jaar mooier is dan ooit!

Als klap op de vuurpijl krijgen de vaste klanten op vertoon van hun klantvoordeelkaart 20% kerstkorting op bijna alles! Dus, als u zin heeft in een gezellig Amsterdams avondje Winterfair dan bent u van harte uitgenodigd op vrijdagavond 11 november aanstaande.

De avond start om 17:00 uur en duurt tot 22:00 uur.

Als u nog geen klantvoordeelkaart heeft, vraag hem dan vandaag nog gratis aan op www.osdorp.nl. U kunt de kaart dan vrijdag bij binnenkomst van de Winterfair ophalen bij de infobalie van tuincentrum Osdorp.