Amsterdamse gezelligheid komende Winterfair tuincentrum Osdorp

Amsterdam Osdorp.- De vaste klanten van tuincentrum Osdorp hoeven niet lang meer te wachten; vrijdagavond 14 november zijn alle voordeelkaarthouders van tuincentrum Osdorp uitgenodigd voor de jaarlijkse Kerst voorverkoopavond in het tuincentrum!

De Kerstkoopavond heeft vanaf dit jaar de naam Winterfair met als thema ‘Amsterdamse gezelligheid’. 

Het belooft een spectaculaire avond te worden met leuke Kerst workshops, een lekker glaasje Glühwein bij binnenkomst en Live muziek van echt Amsterdamse artiesten. Ook kunt u voor maar 5 euro per portie aanschuiven voor een heerlijke stamppot maaltijd in restaurant ’t Tuinterras. In het tuincentrum staan tal van marktkraampjes met lokale produkten en leuke demonstraties opgesteld. Alle bezoekers kunnen vrijdagavond a.s gratis een ritje maken door het Kunstkerstbomenwoud in de Kersttrein of een zweef vlucht boven het grootste Kersthuisjesdorp van Europa in een authentieke skigondel. Natuurlijk heeft u de hele avond de tijd om inspiratie op te komen doen op de Sfeer- en Kerstshow, die dit jaar mooier is dan ooit!

Misschien valt u nog in de prijzen ook. U hoeft alleen maar te raden hoeveel kerstballen er in de tentoongestelde Toyota Aygo zitten. Degene die er het dichtst bij zit wint zomaar een Tuincentrum Osdorp Cadeaukaart t.w.v. 250 euro plus een heel weekend gratis rijden in de Toyota Aygo. De tweede prijs is altijd nog goed voor een Cadeaukaart van 125 euro plus ook een weekendje in de Toyota Aygo.

Als klap op de vuurpijl krijgen de vaste klanten op vertoon van hun voordeelkaart 20% kerstkorting op bijna alles! Dus, als u zin heeft in een gezellig Amsterdams avondje Winterfair, dan bent u van harte uitgenodigd op vrijdagavond 14 november aanstaande.

De avond start om 17:00 uur en duurt tot 22:00 uur.

Als u nog geen voordeelkaart heeft, vraag hem dan vandaag nog gratis aan op www.osdorp.nl/voordeelkaart. U kunt de kaart dan vrijdag bij binnenkomst van de Winterfair ophalen bij de infobalie van tuincentrum Osdorp.