Amsterdammers worden mede-eigenaar van Hotel Buiten

nieuwe cafe buiten (2)Op dinsdag 23 juni presenteert stichting Hotel Buiten het ontwerp voor een nieuw te bouwen café aan de Sloterplas. Hiermee geeft zij de aftrap voor een bijzonder buurt en community fundingsproject om samen met buurt, lokale bedrijven en andere believers een van de mooiste plekken van Amsterdam verder te ontwikkelen. Een buitenkans voor de buurt, die lang een fijne plek aan het water moest missen én voor iedereen die duurzaam wil investeren in een bijzondere buitenplek in Amsterdam. Er zijn verschillende mogelijkheden om in te stappen, voor zowel particulieren als bedrijven. Op de 23e presenteren we zowel het ontwerp als de vormen om deel te nemen, en wat je daar dan voor terug krijgt.

HOTEL BUITEN
Wat begon als een droom van een groep mensen om een ongebruikte, prachtige groene plek aan de Sloterplas om te vormen tot een aantrekkelijke buitenplek voor iedereen krijgt steeds meer vorm. Het huidige (houten) café met buitentafel, kent inmiddels een vaste klantenkring en steeds meer Amsterdammers weten de plek te vinden voor o.a. (kleinschalige) evenementen en trouwpartijen. Met de komst van eigen water en stroom op locatie biedt de plek steeds meer mogelijkheden en werkt de stichting verder aan haar ultieme doel: een permanent café aan het water met autarkische overnachtingsmogelijkheden op de aangrenzende eilandjes. Het ontwerp voor het nieuwe café is nu klaar en daarmee is het tijd voor de volgende stap. Volg Hotel Buiten via twitter en facebook!

Kom naar de bijeenkomst
Geïnteresseerden zijn welkom op dinsdag 23 juni bij Hotel Buiten.
Tijd: 19.00 – 22.00 uur (deur open vanaf 18.30 uur)
Goed om te weten: Met lekker eten en drinken!
Aanmelden is zeer gewenst via: buitenkans@hotelbuiten.nl
Hotel Buiten ligt aan de Sloterplas. Uitstekend bereikbaar per fiets, met OV ( tram 7 en 14). Parkeren is gratis. Ons adres. Th. Lammerslaan 1.