Amsterdam Light Walk: wandel door het lichtjesparadijs

Een sfeervolle winterwandeling in Amsterdam! Op dinsdag 27 december organiseert Le Champion voor de tweede keer de Amsterdam Light Walk. De route van 15 km neemt je mee door de historische stad en laat je verbazen door lichtgevend Amsterdam. Er zijn 6.500 startplaatsen.

amsterdam-light-walk-wandel-door-het-lichtjesparadijs-fotograaf-marc-driessenStart- & finishlocatie

De start en finish vinden plaats op een bijzondere locatie in hartje Amsterdam, De Passenger Terminal Amsterdam. Deze locatie heeft een geweldig uitzicht op de IJ-haven en is goed bereikbaar. De eerste wandelaars gaan van start om 16.30 uur. Op dit tijdstip begint het te schemeren en wordt het langzaam donker. Dit is het moment dat de kunstwerken van licht uit de duisternis opdoemen en de Amsterdamse straten en huizen verlicht worden.

Laat je verrassen! 

Laat je onderweg verrassen door de kunstwerken, versierde straten en de sfeervolle stempelposten. ‘Het is een prachtige tocht met goede verzorging onderweg. Niks te klagen!’, vertelt Nelleke, deelnemer van vorig jaar. De twee stempelposten zijn gevestigd op mooie locaties: ’t Blauwe Theehuis midden in het Vondelpark en het plein voor de Stopera, de locatie van het Nationaal Opera & Ballet en het stadhuis.

Nieuwe Hoofdsponsor: Hi-Tec

Hi-Tec is in Nederland enorm betrokken bij de wandelsport. Hi-Tec heeft zich al verbonden met andere wandelevenementen van Le Champion en daar komt nu ook de Amsterdam Light Walk bij. Mede door hun ervaring met andere wandelevenementen en hun partnership met de koninklijke Wandel Bond Nederland, zijn zij een waardevolle partner voor het evenement.

 

‘’Hi-Tec heeft recent hun eerste flagship store geopend genaamd: THE EASY WALKING STORE. De winkel is het middelpunt voor de (moderne) wandelaar in hartje Amsterdam, naast het Vondelpark. De winkel is tevens onderdeel van de route van de Amsterdam Light Walk en daarmee sluit het uitstekend aan”, aldus Hi-Tec. Kijk voor meer informatie over Hi-Tec op www.hi-tec.amsterdam.

Inschrijven nu mogelijk, wees er snel bij!

Om mee te kunnen wandelen met de Amsterdam Light Walk is een startbewijs nodig. Alleen met dit bewijs hebben deelnemers exclusief toegang tot de start- en finishlocatie, verzorging onderweg en entertainment op stempelposten van de speciaal uitgepijlde route. Tijdens de inschrijving kunnen deelnemers een vrijwillige donatie doen aan het goede doel: het Reumafonds. Kom je gezellig meewandelen? Je kunt je inschrijven via www.amsterdamlightwalk.nl. Check ook www.facebook.com/amsterdamlightwalk voor meer informatie.