Ambitieus festival met 16 gratis workshops! 🗓 🗺

Amsterdam Nieuw-West
UNLP Map

Op maandag 17 april 2017 (2e paasdag) kun je tussen 11.30-18.00 uur kennismaken met het aanbod van opleidingsinstituut UNLP. Deze dag presenteert UNLP vol trots haar nieuwe locatie aan de Schipluidenlaan 4, te Amsterdam. De opening wordt groots gevierd met een festivaldag boordevol workshops, demonstraties en feestelijke activiteiten. Deze dag is geschikt voor één ieder die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groei.
INSPIRERENDE WORKSHOPS Kom proeven, ervaren en meedoen aan inspirerende workshops en feestelijke activiteiten. De nieuwe locatie van UNLP biedt een uniek decor aan ruim 16 workshops voor jong en oud. Beleef deze dag met ons mee en ontdek de vele mogelijkheden van de praktische psychologie met o.a. Provocatieve coaching, NLP, Mindfulness, EFT, Hypnose en Familieopstellingen. Onze trainers staan deze dag klaar om je vragen te beantwoorden. Laat je deze dag inspireren door het unieke aanbod van UNLP.
GENODIGDEN WELKOM Wij nodigen je van harte uit deze dag met ons te vieren! Iedereen is welkom en er zijn workshops voor jong en oud. Kijk op ons uitgebreide programma welke workshop het beste bij je past. Er is zelfs een kinderprogramma. UNLP ontvangt je met open armen. Kom onze nieuwe locatie bezichtigen, volg workshops en maak kennis met onze opleidingen en trainers.
GRATIS TOEGANG
Gratis toegang, mits vooraf gereserveerd via onze website: www.unlp.nl/open-dag Op onze website tref je uitgebreide informatie over het programma en de inhoud van de workshops.
LOCATIE De opening vindt plaats op de Schipluidenlaan 4 (Koningshof) in Amsterdam. Het is slecht 5 minuten lopen van station Lelylaan. Onze locatie is centraal gelegen, goed bereikbaar met openbaar vervoer of eigen vervoer. DATUM EN TIJD Maandag 17 april 2017 11.30 uur tot 18.00 uur