Alzheimer Café 🗓 🗺

Amsterdam Nieuw-West
Pieter Calandlaan 84 Map

Waarom hebben mensen met dementie problemen met eten? Wat zijn belangrijke  factoren en wat is beïnvloedbaar? In het Alzheimer Café vlak voor kerst zal Chantal Pleune vertellen over voedingsproblemen bij mensen met dementie.

Chantal is diëtiste en heeft ruim zestien jaar gewerkt in het Slotervaartziekenhuis, onder meer op de afdeling ouderengeneeskunde. Zij is momenteel werkzaam in het OLVG, locatie West in combinatie met haar zelfstandige diëtistenpraktijk aan de Rietwijkerstraat in Amsterdam.

Elke derde dinsdag van de maand is er een Alzheimer Café in Amsterdam Nieuw West. Aan de hand van wisselende thema’s worden ervaringen en informatie gedeeld. Het café is voor mensen met dementie, familie, mantelzorgers, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden. Er is ruimte om zelf vragen te stellen en ervaringen te delen met andere bezoekers en begeleiders. Onze gespreksleidster, gastvrouwen en pianist zijn natuurlijk weer aanwezig.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator van het café, Lea van Dongen

(tel. 06 58842312). Of kijk op www.alzheimeramsterdam.nl. Het Alzheimer Café Amsterdam Nieuw West is een initiatief van SEZO, Cordaan en Alzheimer Nederland afdeling Amsterdam.

 

Onderwerp                                       Dementie en lekker eten

Datum                                                 17 december 2019

Tijd                                                       19.30 uur (zaal open 19.00 uur)

Toegang                                              Gratis

Locatie                                                Dienstencentrum de Osdorperhof

Adres                                              Pieter Calandlaan 84, Amsterdam