Altijd prijs bij Els Heijne van The Travel Club

‘Wil je heerlijk wegdromen in jouw eigen vakantiewoning?’ Met deze oproep ontving reisadviseur Els Heijne van The Travel Club leuke reacties over haar enthousiaste werkwijze. Klant Speranza de Jong won er een weekverblijf in Italië mee!

Of klanten de volgende zin wilden afmaken: “Ik boek mijn reis via mijn zelfstandige reisadviseur omdat…” Speranza de Jong is zeer tevreden over de reizen die Els Heijne voor haar en haar partner samenstelde, maar: “Ik doe ook gewoon altijd graag mee als het om een slagzin gaat!” Haar reactie schudde ze zo uit haar mouw:

Ik boek mijn reis via mijn zelfstandige reisadviseur omdat ik geen zin heb om het hele internet af te lopen voor een mooie trip. Mijn reisadviseur Els Heijne doet dit namelijk in een wip. Ontzettend snel op haar laptop denkt ze met je mee, en voor je het weet zit je in het vliegtuig over zee. Of je nou naar Spanje wilt of naar Cuba of naar Amsterdam Zuid, Els zoekt alles voor je uit. Voor mij is mijn  vakantie 100% gelukt als ik Els haar telefoonnummer hebt ingedrukt. Betrouwbaar en de juiste prijs geeft Els mij de juiste reis.

Naar Cuba was De Jong in 2015. Al googlend kwam ze indertijd bij The Travel Club uit waar ze zag dat in haar gebied Els Heijne haar persoonlijke reisadviseur is. De Jong: “Je kunt het wel allemaal zelf uitzoeken, maar een eigen adviseur heeft veel voordelen! Els kwam bij ons thuis op bezoek, hoorde onze wensen aan en zocht op de computer razendsnel de mogelijkheden erbij. Het voelde heel vertrouwd en gemakkelijk om aan je eigen keukentafel met iemand met kennis en veel reiservaring het voor jou te laten uitstippelen. En ook tijdens en erna kun je contact hebben. We hadden de koffers nog niet uitgepakt of Els belde al hoe de vakantie was geweest.” Voor Els Heijne, die na jaren werkzaam te zijn geweest bij reisbureau Maudine in Slotervaart voor het zelfstandig reisadivseurschap ging, is dat de kers op de taart. “Ik wil altijd dolgraag weten hoe het was.” Dat enthousiasme start al bij de eerste kennismaking. “Klanten gaan niet meer naar een reisbureau, die kunnen zelf op internet hun reis boeken.” Maar al die bomen waardoor je het bos niet meer ziet, de angst voor malafide praktijken die je op tv hoort, de wens voor iets betrouwbaars. Els: “Zelfstandige reisadviseurs zijn flexibel, niet gebonden aan kantoortijden, komen naar de klanten toe en garanderen dat men verzekerd is van een fijne reis, letterlijk en figuurlijk.” Wie boekt via Els Heijne van The Travel Club is verzekerd via de ANVR en SGR, van een scherpe prijs en kan alle wensen, budget, verwachtingen, vorige ervaringen en meer delen in een persoonlijke sfeer. De Jong en partner hebben inmiddels al enkele reizen door Els laten regelen. “Altijd raak, altijd fijn.” Niet vreemd met 26 jaar werkzaam in de reisbranche, een enorm netwerk daardoor, en met zelf ook veel reiservaring. Els: “Een persoonlijke reisadviseur scheelt je als klant veel uren, stress en onzekerheid. Op vakantie gaan moet leuk zijn!” Leuk vindt ze het om haar vaste klanten met hun winnende slagzin een cadeautje te geven. Els: “Alles wat ik doe, kwam samen in de slagzin van Speranza de Jong. Vandaar dat zij en haar partner van mij de hoofdprijs hebben gekregen!”

Like www.facebook.com/ttcels om ook kans te maken op mooie prijzen! En schrijf je via  www.thetravelclub.nl/els in voor de nieuwsbrief.