Alles moet weg! Nu 70% korting op alle kerstartikelen bij Groenrijk

Groenrijk Zwanenburg wordt op dit moment verbouwd tot het gloednieuwe Van Beem Experience Center. Voordat we helemaal overgaan in het nieuwe bedrijf, kun je bij ons nu je slag slaan tijdens de kerst opheffingsuitverkoop met wel 70% korting.

70% korting op kerstversiering en accessoires
Het wordt een prachtige kerst. Wij geven je op alle kerstballen, kerstverlichting en andere accessoires maar liefst 70% korting. We richten speciaal voor de opheffingsuitverkoop een deel van de winkel in, zodat je optimaal kan profiteren van het voordeel.

 

Laat je niet prikken, koop een Nordmann kerstboom

Ook kunt u nog steeds bij ons terecht voor uw Nordmann kerstboom. Deze kwaliteitsbomen hebben we laten invliegen uit Denemarken. Ze staan bekend om hun prachtige uitstraling door de zachte volle naalden. Dat scheelt ook bij het versieren, want ze prikken niet. We bieden de bomen dit jaar tegen een extra scherpe prijs aan. We bezorgen de bomen in de regio gratis bij u thuis.

 

Kerst wordt pas echt fijn met een glaasje Glühwein
We zitten dan wel midden in een grote verbouwing, maar we laten je zeker niet in de kou staan. Je kan bij ons genieten van een heerlijk glas verse Glühwein of een kop warme chocolademelk. En als je er dan toch bent, kun je gelijk nog de laatste kerst items voor je huis of tuin bij ons scoren.