ALL INCLUSIVE-filmavond op donderdag 17 oktober 🗓 🗺

Amsterdam Nieuw-West Uitgaan/uit eten
OBA/ Casa Sofia Map

Na een zeer geslaagde eerste filmavond, wordt op donderdag 17 oktober de film ‘Grijze Muren’ vertoond in Casa Sofia, Amsterdam Nieuw-West, waarbij bewoners elkaar kunnen ontmoeten en in gesprek kunnen gaan met de regisseur en met elkaar.

Deze filmavond staat in het teken van hoe je wilt wonen wanneer je wat ouder wordt.

 

De film  ‘Grijze Muren’, van de Amsterdamse Silvie Konings is een korte speelfilm die gebaseerd is op waargebeurde verhalen uit de ouderenzorg. Silvie Konings is deze avond aanwezig. De film laat de onaangename belevenissen zien van Julia in het verzorgingshuis. Wanneer Anna verschijnt, verandert er veel voor haar.

‘Grijze Muren’ is een aangrijpende, maar ook hoopvolle film. Een film voor iedereen: hetero of LHBT-er, jong of oud. Op deze avond worden ervaringen gedeeld en kun je naar aanleiding van de film in gesprek gaan met de maker.

Tevens is beeldend kunstenaar Ida van der Lee aanwezig, die na afloop van de film, met de aanwezigen haar ritueel “Herinner Dingen’ uitvoert. Daarbij nodigt ze de aanwezigen uit om een voorwerp te kiezen, dat een bijzondere herinnering oproept. Aan de hand van door Ida gestelde vragen, wordt een verbinding gelegd met de film, die we net gezien hebben.

Het belooft een bijzondere avond te worden, een avond over herinneringen en ideeën over de toekomst.

Hierbij nodigen wij je dan ook van harte uit om aanwezig te zijn op DONDERDAG 17 OKTOBER, aanvang 20.00 uur tot 21.30 uur in de OBA/ Casa Sofia, Ottho Heldringstraat 3   

 

Kom langs of meld je eventueel aan op facebook: All Inclusive #2 filmvertoning Grijze Muren

 Dit programma wordt medemogelijk gemaakt met steun van Gemeente Amsterdam Nieuw-West, OBA en het Bob Angelo Fonds, in samenwerking met Pink Nieuw-West en De Nieuwe Boekhandel.