Albert Heijn verwend ouderen van Sociëteit

De Sociëteit, een fijne ontmoetingsplek voor ouderen in Badhoevedorp, wordt sinds kort verwend door de lokale Albert Heijn. De ouderen die iedere zondag de Sociëteit bezoeken, blijven ook graag lunchen. Hiervoor betalen zij een kleine vergoeding. Dankzij de Albert Heijn genieten de deelnemers van een feestelijke en luxe lunch, voor een klein bedrag.

De Albert Heijn zorgt op de zondagen voor een tas vol lekkere dingen. “Het is iedere keer weer een feestje!”, aldus één van de bezoekers. ‘Wij zijn blij dat wij als Albert Heijn zijnde kunnen helpen door middel van een sponsoring van een lunch voor de dagbesteding. Wij proberen bij Albert Heijn er altijd voor de buurt te zijn. Niet alleen als ‘buurtsuper’ maar ook als aanspreekpunt of signaleringsfunctie”, legt Wouter Schenk, Supermarktmanager AH Badhoevedorp uit.

De Sociëteit wordt georganiseerd door Amstelring en de Meerwende en vindt iedere zondag plaats van 12:00 tot 16:00 in ‘t Rietland. De gastvrouwen heten iedereen warm welkom met een kopje koffie of thee en er kan een heerlijke lunch genuttigd worden, tegen een kleine vergoeding van 2,-. De gastvrouwen zijn tevens professionals en kunnen vragen beantwoorden en eventueel doorverwijzen naar andere begeleidingsvormen. Nieuwsgierig? Loop gerust een keer binnen!