Al 24 jaar aan de Osdorper Ban

Banketbakkerij G. Roetman

Deze maand is het 24 jaar geleden dat banketbakkerij G. Roetman haar deuren opende van een winkel aan de Osdorper Ban 126 – 128. Al sinds die tijd doen Gerry en Jordy in de bakkerij en Mieke in de winkel hun uiterste best de klanten te verwennen. Gezien het feit dat zij nog steeds een prachtige goed lopende winkel hebben blijkt dat hun dat uitstekend lukt.

Als kind liep Gerry vaak bij de banketbakkerij bij hem in de buurt langs, keek naar binnen en vond het enorm interessant wat daar allemaal gebeurde en die geur….Dat bleek zijn passie, banketbakker worden en opende de winkel op de Osdorper Ban. Kort na de opening kwam zoon Jordy het team versterken. Nu bestaat het banketbakkers team uit totaal vier personen.

Elly en Mieke staan dagelijks in de winkel en proberen de klanten zo goed als mogelijk over al het lekkers te informeren. De keuze is enorm en aangezien alles op wens gemaakt kan worden is goed advies natuurlijk erg belangrijk.

Alle banketbakkers zijn gediplomeerd en stuk voor stuk verstaan zij hun vak als geen ander. Naast een goed vakman moet je in dit vak ook nog eens creatief zijn, zij krijgen de meest uiteenlopende wensen van klanten en vaak zijn de resultaten ware kunststukken. Maar de echte toppers zijn de “kinder stapel taarten” waar men bij Roetman in gespecialiseerd is. Sowieso zijn alle producten van eigen fabricaat en topkwaliteit. Niet voor niets komen klanten vanuit het hele land om hier banket en gebak te komen halen. De bakkerij voldoet ook aan de strengste kwaliteitseisen rondom hygiëne en voedselveiligheid, sinds 2001 zijn zij in het bezit van het HACCP certificaat.

Het gebak en banket is ook telefonisch te bestellen, handig als je een feest hebt of voor bedrijven. Over ongeveer twee maanden kunt u ook online gebak bestellen. De twee chauffeurs zorgen dagelijks dat alles netjes op tijd en goed afgeleverd wordt, erg handig deze service.

De familie Roetman gaat vol goede moed de toekomst tegemoet. Sinds kort is zoon Jordy mede eigenaar geworden en zal binnen een aantal jaren het hele bedrijf van zijn ouders overnemen, zodat Gerry langzaam aan wat afstand kan nemen van de zaak en zo wat meer vrije tijd overhouden voor de andere hobby’s.

Banketbakkerij G. Roetman is gevestigd aan de Osdorper Ban 126-128. Telefoon 020 6190314. www.banketbakkerij-roetman.nl/, email: info@banketbakkerij-roetman.nl, facebook: www.facebook.com/banketbakkerijroetman/ en op instagram.

Maar het beste kunt u even langslopen en binnenkomen, die geur………………………heerlijk!