Afvalprikkers van Sint voor bewoners Tuinstadhuis

Om de gebruikers van het Tuinstadhuis te betrekken bij het plan om in 2020 Plein 40-45 het schoonste plein van Nederland te laten zijn, schonk de Sint hen afvalprikkers.

Dagelijks Bestuurslid Erik Bobeldijk over het cadeau van de Sint: “We hebben de afvalprikkers met enthousiasme ontvangen.”

Weet u nog dat het plan ‘Plein 40-45 in 2020 het schoonste plein van Nederland’ de meeste stemmen had opgeleverd in de strijd om de buurtbudgetten? Wel, om deze zege luister bij te zetten trakteerden de winnaars de bestuurders in het Tuinstadhuis afgelopen 4 december op een zak van Sinterklaas. Met inhoud uiteraard. Het idee erachter was om te laten weten dat er volop plannen gesmeed worden. Natuurlijk ontbrak een bijbehorend gedicht niet (terug te luisteren op de FB-pagina Plein 40-45 in 2020 het schoonste plein van NL).

Op het moment van overdracht was er geen bestuurder present die de zak in ontvangst kon nemen. Maar de winnaars kregen even later een blije reactie over de mail van stadsdeelvoorzitter Emre Ünver en dagelijks bestuurslid Erik Bobeldijk: “We hebben de prikstokken met enthousiasme ontvangen en kijken er naar uit dat dit plan volgend jaar wordt uitgevoerd.”

Jeannette namens de groep winnaars: “Het lijkt ons handig dat er prikstokken staan in de hal van het Tuinstadhuis, dat toevallig direct aan het plein ligt. Zo kunnen buurtbewoners en ambtenaren ook even een prikstok pakken als ze tijd hebben. Samenwerken voor een schoon plein is ons motto.”

Op de hoogte blijven? Volg dan FB-pagina Plein 40-45 in 2020 het schoonste plein van NL