Afsluiting zwemseizoen

SportPlaza de Sporthoeve sluit het zwemseizoen feestelijk af met het diploma zwemmen A,B,C  en het snorkelbrevet  voor 680 kinderen!

Badhoevedorp-Het zwemdiploma is voor een kind vaak de 1e ervaring met een examen. In de Sporthoeve maakt men er  van de eerste zwemles tot het examen een groot feest van:  in kleine groepjes leert uw kind goed en veilig zwemmen.  Het is mogelijk om in verschillende groepjes te zwemmen: van 4, 8 of 12 leerlingen. Daarnaast is er een 20-weken cursus waarbij uw kind in 20-weken het zwemdiploma kan behalen.

Afgelopen zaterdag stonden er weer trotse ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes langs de rand van het zwembad om te kijken hoe de kinderen al het geleerde in de praktijk kunnen brengen. Totaal hebben 680 kinderen dit jaar hun zwemdiploma (A,B,C) of hun snorkelbrevet gehaald.

Voor kinderen en hun ouders is het in en om het water altijd leuk!

In de Sporthoeve bent u vanaf 3 maanden al welkom om samen met uw kindje plezier te komen maken in het water.

Voor informatie over onze baby, peuter, kleuter lessen en over de zwemlessen kunt u contact opnemen met de receptie.

Inschrijven voor het nieuwe seizoen (start in september) kan vanaf nu via de receptie van de Sporthoeve. Tel.: 020-6596811of kijk op: www.facebook.com/SportPlazanet.nl /www.sportplazanet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.