Afscheid van de Burgemeester de Vlugtlaan

De naam Van Poorten is al bijna 40 jaar lang in amsterdam Nieuw-West onlosmakelijk verbonden met lekker vlees en fijne vleeswaren.

Peter van Poorten de huidige eigenaar, verkoopt na 24 jaar de slagerij aan de Burgemeester de Vlugtlaan.

Op zaterdag 21 april is de laatste verkoopdag en wordt een plezierige drukke maar ook een emotionele periode afgesloten.

Peter van Poorten is tot deze beslissing gekomen mede door het huwelijk van zijn dochter Esther die het filiaal aan de Van Limburg Stirumstraat runt.

 Gelukkig blijft de winkel aan de Van Limburg Stirumstraat behouden als Keurslagerij.

Hier gaat Peter zijn beide dochters Esther en Caroline ondersteunen in het familiebedrijf Keurslager Peter van Poorten. Hier komt Peter terug bij zijn roots, dichtbij de Spaarndammerbuurt waar ooit de eerste slagerij van de familie Van Poorten gevestigd was.

Om onze klanten uit de omgeving van de Burgemeester  de Vlugtlaan toch ons heerlijke vlees en vleeswaren en niet te vergeten onze belegde broodjes niet te ontnemen, bezorgen wij alles helemaal gratis!

Via deze weg wil Peter van Poorten en medewerkers, alle klanten aan de Burgemeester  de Vlugtlaan bedanken voor de fijne samenwerking, maar ook u voor de plezierige contacten, en u voor te stellen aan onze opvolger.

Op zaterdag 21 april bent u van harte welkom om van de uitverkoop die eenmalig is gebruik te maken.

Volgende week ziet u onze advertentie in de westerpost.

Peter en Maria van Poorten en medewerkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.