A’DAMS Wereldkeuken officieel geopend.

Amsterdam-Westpoort. Na zo’n drie weken proefdraaien werd afgelopen vrijdag A’DAMS Wereldkeuken officieel geopend. Dit gebeurde symbolisch door het doorknippen van een lint door de voorzitter van stadsdeel Nieuw-West, Achmed Baâdoud en de drie eigenaars.

In de speech van Achmed Baâdoud benadrukte hij dat het stadsdeel bijzonder blij is met de komst van dit grootste restaurant van Amsterdam. Het zal een goede invloed hebben op het gebied en de andere ondernemers, alsook de werkgelegenheid. Het enorme restaurant heeft een groot aantal werkplekken en inmiddels zijn er veel mensen werkzaam uit Nieuw-West. Na afloop van de speeches werd de officiële opening afgesloten met een prachtig vuurwerk, dat tot ver in de omtrek te zien was.

Daarna konden de genodigden genieten van een overheerlijk diner.

Bij A’DAMS zijn er gerechten uit de hele wereld met als motto elk wat wils…

Wereldkeuken: al het heerlijks wat keukens uit een scala aan landen te bieden hebben wordt vanaf morgen geserveerd op de Woonboulevard Westpoort. Op het adres Sierenborch 10 D is iedereen die zich culinair wil laten verwennen van harte welkom. “We zijn erg blij met onze locatie”, vertelt Leon Hu, mede-eigenaar van het nieuwe restaurant, “want die biedt ons alles, waarnaar we op zoek waren.  Een royale ruimte om ons brede aanbod goed te kunnen presenteren en – heel erg belangrijk – optimaal per auto bereikbaar. We zitten langs de A5, voor gasten vanuit Beverwijk, Hoofddorp en Amsterdam Zuid-Oost, ‘lekker in het midden.’ Ook gasten uit de Amsterdamse tuinsteden vinden ons vlot: alleen maar even de Haarlemmermeerweg oversteken. Ons restaurant bevindt zich op de eerste verdieping. Je kunt je auto makkelijk kwijt op het parkeerdek en staat dan meteen voor onze entree. En parkeren is ook nog eens gratis. Een unicum in Amsterdam.”

 

 

Verdere info: www.adamswereldkeuken.nl. Tel. 020-7670528. E-mail: info@adamswereldkeuken.nl