Activiteitenagenda januari van De Drie Hoven

In de maand januari zijn er diverse activiteiten in woonzorgcentrum De Drie Hoven, Louis Bouwmeesterstraat 377,  waarbij wijkbewoners van harte welkom zijn. Op vrijdagavond 11 november is er een gezellige bingo om 19.30 uur, welke georganiseerd wordt door de RAFA. Op vrijdagmiddag 18 januari is er vanaf 14.00 uur bingo met leuke prijzen.

Op dinsdag 8 en 22 januari aanvang 10.45 uur bent u welkom bij de Oecumenische kerkdienst. Voorgangers zijn Pastor H. Visser en  Ds. D. Tanja. Op zondag 20 januari om 10.30 uur is er een Koffie concert licht klassiek welke in nauwe samenwerking met Stichting Muziek In Huis georganiseerd wordt. Het professionele Floreal strijkkwartet treedt voor u op met een gevarieerd programma. De toegang voor het concert is vrij maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Op Woensdag 30 januari is er een bijzondere Familievoorstelling in De Drie Hoven met de titel “Hokjesgeest”. Deze voorstelling voor iedereen van 8 jaar en ouder wordt georganiseerd in het kader van de viering van 60 jaar Nieuw-West onder de titel Nieuw-West Open. Het gehele jaar zijn er onder deze noemer activiteiten in de verschillende buurten van Nieuw-West. Theatermaker Sylvia Wardenaar speelt voor jong en oude de voorstelling “Hokjesgeest”. De aanvang is om 14.00 uur. Voor meer informatie belt u het Sociaal-cultureel werk, tel. 020 – 449 71 51

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.