Achmed Baadoud & Turkse ambassadeur Ugur Dogan openen restaurant Meram

Stadsdeelvoorzitter Achmed Baadoud en Turkse ambassadeur Ugur Dogan openen vijfde vestiging Meram Restaurant in Amsterdam NieuwWest

Opening Meram BBQ & Grill Amsterdam
Ruim 12 jaar na de opening van het eerste restaurant in Amsterdam Oost, viert Meram restaurants inmiddels na Rotterdam, Amsterdam Zuid Oost en Amsterdam Oost de opening van haar vijfde restaurant in Amsterdam Nieuw West. Het nieuwe restaurant zal gevestigd worden aan de Slotermeerlaan 111 in het Stadsdeel Amsterdam Nieuw West. Deze viering zal plaats vinden op 26 november 2011 om 13 uur.

Openingceremonie
Meram BBQ & Grill zal officieel geopend worden door stadsdeel voorzitter Achmed Baadoud, zijne excellentie de Turkse ambassadeur Ugur Dogan en de Turkse consul-generaal Ook trouwe gasten van Meram Restaurants, oud-staatssecretaris Nebahat Albayrak, de bekende rapper YesR, de succesvolle kickbokser Badr Hari en acteur Bekir Aksoy van de bekende Turkse serie Cicek Taksi zullen aanwezig zijn.
Presentatrice Esmaa Alariachi van o.a Meiden van Halal en Mijn Moskee is Top zal deze dag presenteren. Het programma zit vol muziek, gezelligheid en natuurlijk lekkere hapjes.

Meram BBQ & Grill
Meram BBQ & Grill aan de Slotermeerlaan is een bijzonder restaurant. Bij Meram BBQ & Grill kunt u gezellig met uw vrienden of familieleden barbecueën en grillen. De verse producten, professionele bediening, gezellige sfeer en betaalbare gerechten zorgen voor onvergetelijke momenten voor u en uw relaties.

Interieur Meram
Meram restaurants is al enige tijd bezig de stijl van haar interieur uniform te maken. Alle vier Meram restaurants in Nederland hebben inmiddels een ware metamorfose ondergaan. De nieuwe stijl van Meram is ontworpen door de Turkse architect Cuneyt Onur met oog voor de balans tussen traditie en moderniteit.

Meram Restaurants
De eerste vestiging van Meram Restaurants zag in 1999 voor het eerst het licht in Amsterdam Oost. In 2005 is de tweede vestiging in Rotterdam geopend. Daarna volgden al gauw de vestigingen in Amsterdam Zuid Oost en Rotterdam Zuid en West.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.