AA Glas meer dan een glasbedrijf

AA-GlasMet verbazing betreed ik het pand van AA Glas gelegen in het businesspark naast de A9 tussen Haarlem en Amsterdam. Dit had ik niet verwacht van een glashandel. Keurig word ik ontvangen en begeleid naar de showroom. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie praat de medewerker honderd uit over de vele mogelijkheden die met glas te realiseren zijn. Rondgeleid word ik door een prachtige showroom met meer dan 500 m2 aan glasproducten.

Zelf ben ik op zoek naar een glazen keukenwand. Wat een mogelijkheden zijn er allemaal. Wil ik een heldere keukenwand, of liever gekleurd? Zelfs is het mogelijk om een foto of tekst te laten printen op het glas. De medewerker verteld dat AA Glas dit productieprint proces geheel in eigen beheer doet. Hierdoor kunnen de levertijden kort gehouden worden en de prijs aantrekkelijk gehouden worden voor de klanten.

Ik kies uiteindelijk voor een keukenwand met een print. Zoiets unieks maakt mijn keuken nog specialer.
Rondlopend door de prachtig ingerichte showroom zie ik dat er diverse douchecabines, schuif en binnendeuren, balustrades en zelfs kozijnen met monumentenglas ten toon gesteld staan. Echt alles op het gebied van glas. Volgens de medewerker is niks te gek en wordt alles speciaal voor hun klanten op maat gemaakt.

Direct wordt er een afspraak ingepland om de keukenwand te komen meten en geheel vrijblijvend advies op locatie te geven.

Enthousiast verlaat ik de showroom. Mijn advies is dan ook aan iedereen die interesse heeft in een product van glas bezoek AA Glas aan de Madridstraat 9-19 te Lijnden.