A10 West dicht? Ga toch fietsen!

Met een ludieke en niet-commerciële actie biedt de FietsCoalitie een oplossing voor de verkeershinder tijdens het groot onderhoud van de A10 West. Automobilisten maken kans om gedurende de zomerperiode 6 weken lang een e-bike uit te proberen. Elke week worden er 10 verloot; 60 in totaal. Bovendien maken 10 personen kans om de eigenaar te worden van een high speed pedelec.

 

Wilt u meehelpen om het fietsgebruik in de regio Amsterdam/Zaanstreek te stimuleren?

Breng dan deze actie onder de aandacht bij de lezers van Westerpost. Meer informatie staat in onderstaand persbericht. Helma Schenkelveld kan u meer vertellen over deze actie en doelstellingen van de FietsCoalitie. Heeft u interesse in een interview met haar, heeft u vragen over deze actie of wilt u beeldmateriaal ontvangen? Neem dan contact met mij op.

 

Over de FietsCoalitie

De FietsCoalitie is een samenwerkingsverband tussen een aantal private partijen, de gemeenten Amsterdam en Zaanstad en diverse ondernemersverenigingen.  De FietsCoalitie heeft als doel om vertraging tussen woon-werkritten te verminderen, bereikbaarheid van de regio te verbeteren en de lucht schoon te houden.