9e Crown Media Business Challenge

Maandag 10 oktober 

Anja Maas

Badhoevedorp. Wat doe je als banken tegen bedrijfsplannen ‘nee’ zeggen? Het antwoord is: je gaat voor crowdfunding. Hoe en wat komt Simon Douw, dé autoriteit op dit gebied van deze manier van geldwerven vertellen tijdens de 9e Crown Media Business Challenge.

Bob Kleton (2e van rechts) won in 2015 verrassend de Business Challenge en is er dit jaar weer bij om zijn titel te verdedigen.

Bob Kleton (2e van rechts) won in 2015 verrassend de Business Challenge en is er dit jaar weer bij om zijn titel te verdedigen.

Het kennisevent, volgens organisators BusinessClub Badhoevedorp en Crown Media ook dit jaar een bijeenkomst die in vrolijke samenwerking wordt aangeboden, vindt plaats op maandag 10 oktober aanstaande. Locatie is weer het Dorint Airport Hotel Amsterdam aan de Sloterweg.

De Crown Media Business Challege is een niet meer weg te denken evenement op de Badhoevedorpse businesskalender. Join the knowledge, is het motto en dat het hier draait om kennis is met één blik op het programma duidelijk: eigen kennis van de deelnemers en kennis van een deskundige over een up to date onderwerp. Eigen kennis komt in het eerste deel van de avond aan de orde als aan de hand van 25 vragen de deelnemers worden getest over wat zij weten van het thema van de avond: crowdfunding.

Het zal ongetwijfeld tot verrassende resultaten leiden! Bob Kleton, de winnaar van de kennisquiz tijdens de 8e Business Challenge, heeft in ieder geval beloofd zijn titel te komen verdedigen. Deskundigen-kennis komt na de pauze aan bod met een interactieve presentatie van Simon Douw. Deze crowdfunding-gids, verbonden aan kantoor Douw&Koren, laat alle noodzakelijke ins en outs de revue passeren. Hij zal met zijn know how de aanwezigen ongetwijfeld op een pakkende manier met de wereld van crowdfunding kennis laten maken.

Het programma luidt als volgt:

19.30 uur Inloop en registratie

20.00 uur Start en welkom door Jerry Helmers (Crown Media), Peter Verdaasdonk (voorzitter

BCB)  en Elise van Poelgeest (organisatie BCB)

20.10 uur Start kennisquiz

20.45 uur Pauze

21.00 uur Presentatie Simon Douw

De avond wordt, zoals inmiddels traditie is, beëindigd met een netwerkevent.

Deelname is kosteloos. Aanmelden via www.crownmedia.nl en www.bcbadhoevedorp.nl.