9 oktober: 10e BCB Business Challenge Badhoevedorp 🗓

Haarlemmermeer Noord

Wie is de meest bewuste ondernemer van het jaar?

Op maandagavond 9 oktober vindt alweer de 10e BCB Business Challenge Badhoevedorp plaats, het jaarlijkse kennisevent waarbij ondernemers – én vele andere ondernemende belangstellenden – op hun specifieke kennis van een actueel onderwerp getest worden. Dit jaar is het thema “Bewust Ondernemen”.

De Challenge van 2017 wordt een beleving, zorgt voor bewustwording, is creatief en zeker feestelijk. Een avond om niet te missen, dus “SAVE THE DATE 9 oktober 2017”.

Wie dit jaar onze gastpresentator zal zijn, houden we nog even geheim, maar dat het bijzonder wordt is zeker. De komende weken zal er middels diverse hints in de media en op www.bcbadhoevedorp.nl meer bekend gemaakt worden.

De eerste twee hints luiden: a) geeft circa 70 lezingen per jaar voor het bedrijfsleven
b) was meerdere keren te gast bij DWDD en Pauw en
Witteman

De 10e BCB Business Challenge Badhoevedorp zal wederom plaatsvinden  in het Dorint Airport Hotel Amsterdam te Badhoevedorp en start om 20.00 uur.

Natuurlijk blijft het altijd weer spannend wie aan het eind van de avond de felbegeerde kennistrofee mee naar huis gaat nemen. Alle winnaars  van de afgelopen 9 jaar worden speciaal uitgenodigd aanwezig te zijn bij deze feestelijke editie.

Deze avond is natuurlijk ook bedoeld om op interactieve wijze kennis te delen, ondernemers te laten netwerken en verschillende ondernemende netwerken met elkaar te laten verbinden.

Meer informatie is te vinden op www.bcbadhoevedorp.nl. Inschrijven kan vanaf heden via deze site. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden maar aanmelding wordt wel geadviseerd  om uw deelnameplek veilig te stellen.