TACO MUNDO & Stichting WereldOuders: Viva el amor por los ninos!

Taco Mundo, dé bezorgdienst op het gebied van Mexicaans eten, zal op Valentijnsdag (14 februari 2017) een cheque van 5.000 euro overhandigen aan Stichting WereldOuders. Dit bedrag is mede mogelijk gemaakt door donaties van klanten van Taco Mundo.

Liefde, hulp en aandacht voor kwetsbare kinderen staan vandaag op de dag van de liefde centraal voor Taco Mundo en WereldOuders.

Kwetsbare kinderen appelleren aan ons gevoel van liefde en verantwoor­delijkheidsgevoel. Taco Mundo is een betrokken donateur van Werel­dOuders. De stichting biedt structurele hulp aan thuisloze kinderen in Latijns-Amerika en is voor haar hulpverlening volledig afhankelijk van do­nateurs en sponsoren. Taco Mundo levert met haar donatie een bijdrage aan betere voeding en onderwijs voor kinderen via WereldOuders.

Bedrijven en Goede Doelen Organisaties werken steeds vaker samen om (via een cross-sectorale aanpak) wereldproblemen te bestrijden. Taco Mun­do focust op maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen en is enthousiast over de effectieve en projectmatige aanpak van WereldOud­ers. “Onze klanten voelen zich betrokken bij een lokaal project in Mexico, het land van herkomst van onze gerechten. Deze donatie is mede door hen mogelijk gemaakt en daar zijn wij trots op: onze klanten voelen dezelfde betrokkenheid als wij als bedrijf. Dat is een belangrijke boodschap in de huidige tijd.”

Taco Mundo Nieuw-West Pieter Calandlaan 703, 1069 SC Amsterdam.