8 november – Raku stoken in de Natureluur!

ieuw: RAKU stoken in de Natureluur!

Oproep aan keramisten en belangstellenden ! Geef je op voor een uniek creatief avontuur met vuur – een hele dag lang RAKU keramiek stoken in de schitterende omgeving van de Natureluur!

raku afbWanneer:  zaterdag 8 november 2014
Waar: Natuurspeeltuin Sloterpark – De Natureluur
President Allendelaan 4, 1064 GW Amsterdam

Tijd: 10:00-17:00 uur
Doelgroep: enthousiaste volwassen keramisten met eigen biscuit gebakken werk dat nog niet geglazuurd is. Niet ervaren belangstellenden kunnen ook via de workshop met Raku kennismaken.

U kunt ook wat biscuitwerk kopen op deze dag.

Beschrijving
Raku is een creatief avontuur met vuur! Het is een Japanse stooktechniek voor keramiek en onderscheidt zich van de Westerse tradities, doordat het werk op de hoogste temperatuur, roodgloeiend uit de oven wordt gehaald. Het spel met de elementen aarde, lucht, vuur en water zorgt voor het typische craquelé effect. Een vuur stoken is dan ook een onmiskenbaar onderdeel van de Raku workshop. Het actief deelnemen aan en beïnvloeden van dit intensieve stookproces maakt Raku tot een spannende en inspirerende gebeurtenis. Bovendien word je beloond met een verrassend resultaat wat je uiteraard na afloop mee naar huis kunt nemen.

Begeleiding + coördinatie
Natureluur medewerkers i.s.m. “Keramiek Atelier Patty Schilder”.

Kosten
Totaal € 65 per persoon, voor de hele dag, incl. koffie, thee, limonade, lunch.

Meedoen
Er is plek voor 10 tot 12 deelnemers! Geef je snel op! U ontvangt, na uw inschrijving, van ons een acceptgiro. Aanmelden: via de Natureluur:  info@denatureluur.nl.

Activiteiten gaan altijd door
Activiteiten gaan door, ook bij vrij slecht weer. Bij heel slecht weer kan in het gebouwtje opgewarmd worden, schuilen we soms tegen de regen, voor we naar buiten gaan of als we weer terugkomen. We beginnen en eindigen altijd in het NME centrum en tussendoor werken we buiten. Bij super slecht weer zetten we een tentje op. Hierdoor gaan onze activiteiten ook bij minder weer altijd door.

Deelname is op eigen risico

Meldt u nu aan op: info@denatureluur.nl