7e Montessorischool viert feest!

Deze week is het feestweek op de 7e Montessorischool. De school bestaat 80 jaar en is daarmee één van de oudste scholen van Amsterdam Nieuw West. Dit bijzondere lustrum wordt gevierd met alle leerlingen, ouders en medewerkers.

Afgelopen maandag werd de week afgetrapt door de ‘minister van Feest’ met zijn wethouder en nostalgische muziek van een draaiorgel. Er waren ballonnen, taart en er werd bingo gespeeld. Dat was echter pas het begin van de week.

Op dinsdag vertrok de school met meer dan 600 leerlingen, ouders en medewerkers richting Kaatsheuvel voor een gezellige dag in de Efteling. De andere dagen werden gevuld met een muzikale afsluiting door bovenbouwleerlingen en een dansworkshop voor het zomerfeest op vrijdag. Vooral de ouders waren erg onder de indruk van de organisatie.

Het zomerfeest was de knallende afsluiter van de week en werd georganiseerd door de ouderraad. Het was een feestelijke bedoeling met spelletjes, een springkussen, muziek van de schoolband van ouders en heel veel lekker eten!