6 jaar Slagerij Rob in Badhoevedorp

Deze week is het zes jaar geleden dat Slagerij Rob zich vestigde in Badhoevedorp. In Zwanenburg was “Rob” al een goede bekende, maar in Badhoevedorp waren er nog niet veel die deze slager kende. Nu zes jaar later is dat wel anders. Inmiddels weten vele inwoners van Badhoevedorp en omstreken deze gezellige slagerij te vinden. Niet voor niets natuurlijk. “Badhoevedorpers houden echt van goede kwaliteit en hebben een uitstekende smaak, ze houden erg van lekker eten”, aldus Rob. Dan zijn ze bij slagerij Rob aan het goede adres. Kwaliteit staat hier immers voorop. Vlees en kip wordt zorgvuldig gekozen, zodat je als klant zeker weet dat de dieren geen medicijnen en geen gemanipuleerd voedsel hebben gekregen. Ook moeten de dieren geleefd hebben onder goede omstandigheden. Daarom komt het varkensvlees van Wroetvarken, de kip van Gildehoen en wordt het rundvlees alleen betrokken van geselecteerde boeren uit Noord Holland (lekker dichtbij).

Naast de kwaliteit moet je natuurlijk ook aardig en deskundig geholpen worden. De medewerkers van Slagerij Rob verstaan hun vak goed en weten klanten altijd goed te adviseren. Ze weten hoe het vlees bereid moet worden, maar geven ook advies over allerlei lekkere combinaties. Om op de reacties van klanten af te gaan, zijn ze ook nog eens allemaal erg vriendelijk.

Opvallend is het enorme assortiment vleeswaren. Wil je graag eens wat afwisseling op je brood, keus genoeg. Daarnaast worden de vleeswaren ook altijd vers in de winkel afgesneden, verser kun je het bijna niet krijgen en dat proef je!

Voor wie na het lezen van dit artikel denkt “hier wil ik zaterdags graag werken”. Je bent welkom! Kom eens langs in de winkel om te kijken of je binnen het leuke team past.

Slagerij Rob, Sloterweg 109, telefoon 020 822 29