54ste oliebollenactie van Sporting Badhoevedorp

Rond de jaarwisseling bakt Korfbalvereniging Badhoevedorp al jaren lang duizenden oliebollen en appelflappen voor de echte fijnproevers van Badhoevedorp, Lijnden en omstreken. Dit jaar alweer voor de 54ste keer, maar dit keer onder de nieuwe naam “Sporting Badhoevedorp”.

Elk jaar zijn er weer leuke verhalen te vertellen over de oliebollenactie. Maar dit jaar wordt extra bijzonder. Wij zitten op een nieuwe locatie, zijn inmiddels officieel gefuseerd met Petanque Union Badhoevedorp en onze korfbaltak is versterkt met een groep vanuit CKV MIK. Alle leden van Sporting Badhoevedorp zijn op 30 december druk bezig om de oliebollen en appelflappen te bakken. Op 31 december worden ze gratis bezorgd in Badhoevedorp en omstreken, maar vanaf 13:00 op 30 december kunnen de bestellingen ook opgehaald worden bij het nieuwe clubhuis van Sporting Badhoevedorp aan de Snelliuslaan 37 (naast de kinderboerderij).

De oliebollen kosten €7,00 per 10 stuks en de appelflappen kosten €8,00 per 10 stuks. U kunt de oliebollen & appelflappen ook bestellen per 5 stuks. Bestellen kan via kvbadhoevedorp@outlook.com of telefonisch bij de familie Van Munster 020-6596512 of bij de familie Zimmerman via 023-5638741.