5-Jarig jubileum Meervaart Studio | comedy café 🗓 🗺

Amsterdam Nieuw-West Events Uitgaan/uit eten
Meervaart Map

Zaterdag 11 mei 2019 vieren we het 5-jarig jubileum van het Meervaart Studio Comedy Café. Al 5 jaar lang programmeert Sherwin Chaar opkomende comedians in Theater de Meervaart. Met overgave en passie zetten Sherwin Chaar en de comedians elke twee maanden een zeer afwisselende avond vol hoogtepunten neer in Amsterdam Nieuw-West.

Sherwin Chaar begon als acteur bij jongerentheater DEGASTEN in De Meervaart maar al snel kwam hij achter zijn ware talent: comedy. Sherwin weet als geen ander zijn publiek te boeien, fascineren en te verleiden tot een lach. Hij heeft zijn liefde voor comedy ontdekt en draagt zijn passie met heel veel plezier uit.

Line-up van deze 38e editie:

Comedian van de maand is Mo Hersi maar ook Gielzzz, Bader El Khalfi, Coen van den AArdweg, Khadija Sabriye, Gilion Slory en Maarten Vissers staan op het podium van het 38e Meervaart Studio Comedy Café. En deze keer is er ook nog eens een special Mystery Guest! De show start om 20.00 uur en eindigt om 23.00 uur. Kaartjes a €7,50 (inclusief pauzedrankje) zijn te koop via: www.meervaart.nl