3JS openen Terre des Hommeswinkel

Donderdag 29 maart is de Amsterdamse winkel van Terre des Hommes officieel geopend door locoburgemeester Eric van der Burg, stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud én de 3JS. De muzikanten overhandigden zelf meegebrachte kleding aan de politici, waarmee de opening een feit was.

In speeches benadrukten Van der Burg , Baâdoud en Wendela Gronthoud, voorzitter Terre des Hommes Amsterdam eenzelfde boodschap: “We zijn blij en trots dat er nu ook in Amsterdam een Terre des  Hommes-winkel is en dat we samen met alle vrijwilligers ons steentje bijdragen aan het stoppen van uitbuiting van kinderen in ontwikkelingslanden.”

 

De winkel, die geheel gerund wordt door vrijwilligers, verkoopt gebruikte goederen zoals kleding, boeken, speelgoed en huishoudelijke artikelen (niet elektrisch). De goederen zijn schoon en van goede kwaliteit. De opbrengst van de winkel komt direct ten goede aan een project van Terre des Hommes.  

 

Met een spetterend optreden van de 3JS  werd de feestelijke opening afgesloten. De stoere Volendamse mannen hebben bewust gekozen voor Terre des Hommes als organisatie waarvoor ze zich willen inzetten: “Unaniem kozen we voor Terre des Hommes omdat zij kinderuitbuiting stopt. Kinderen die het al zo moeilijk hebben, krijgen de kans om een nieuw leven op te bouwen met onderwijs, gezondheidszorg en microkrediet aan ouders. Dat is een prachtige en succesvolle aanpak die we van harte ondersteunen!,” aldus Jan Dulles, Jaap de Witte en Jaap Kwakman

 

Kinderhulporganisatie Terre des Hommes stopt uitbuiting van kinderen in ontwikkelingslanden. Met projecten op het gebied van onderwijs, gezondheid en zelfstandigheid maken we kansarme kinderen weer kansrijk. Voor meer informatie zie www.terredeshommes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.