3 jaar All Skins schoonheidsinstituut

3 Jaar geleden opende wij officieel de deuren van All Skins schoonheidsinstituut. Vastberaden en optimistisch, vanaf niks gestart, nu 3 jaar verder zitten onze weken regelmatig vol.

Terug blik..

IMG_7914

Leonie Ekkers en Elvira Stjeward

Als schoonheidsspecialisten  zijn wij dagelijks bezig  met het verzorgen en verbeteren van de huidconditie van onze klanten en natuurlijk het verwennen en verfraaien van onze klanten. Daarom hebben wij de afgelopen  jaren , verschillende trainingen gevolgd zoals bindweefselmassage,  wenkbrauwstyling & basis opleiding medische Basisopleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten. Mede dankzij de opleiding kunnen wij nu nog effectiever  huidaandoeningen herkennen, analyseren  en beter adviseren. In de toekomst willen wij nog de aanvullende cursussen gaan volgen

Waarom  All Skins schoonheidsinstituut?

All Skins schoonheidsinstituut staat voor totale verzorging en verbetering van de huid en voor totale ontspanning.All skins schoonheidsinstituut onderscheidt zicht door erzorging en advies op maat aan te bieden, afgestemd op uw huidtype en persoonlijke wensen in zeer gastvrije en ontspannen sfeer. All Skins schoonheidsinstituut is zicht bewust van onze multiculturele samenleving, daarom bieden wij een totaalpakket aan voor de donkere, blanke en getinte huid. Daarom krijg je bij All Skins schoonheidsinstituut nooit een “standaard behandeling” want wij zijn bewust van het feit dat elke huidtype een andere zorgvuldig uitgevoerde aanpak vereist. 

Met welke cosmetische producten werkt All Skins schoonheidsinstituut ?

De producten die  All Skins schoonheidsinstituut gebruikt, zijn allemaal natuurlijk, dierproefvrij en vrij van parabenen. Voor de getinte tot donkere huid gebruiken wij het merk Femme Ebene, speciaal ontwikkeld voor de donkere vrouw en man die op natuurlijke wijze de huid wil verzorgen. Femme Ebene staat garant voor behoud van de huidskleur, werkt verzachtend, maakt de huid soepeler en gladder en beschermt tevens tegen weersinvloeden.Voor de blanke huid gebruiken wij het merk Monchique Cosmetics, een hoogwaardig product op basis van mineraal bronwater uit de Monchique in Portugal. Monchique Cosmetics werkt uitsluitend met pure natuurlijke werkzame ingrediënten van planten, bloemen, vruchten en toegevoegde vitamine, mineralen en hoogwaardige natuurlijke oliën. Bij Monchique Cosmetics gaat het om huidverzorging en huidverbetering gecombineerd met optimale ontspanning en wellness. Naast deze 2 producten werkt All Skins schoonheidsinstituut met de biopeeling van 2B Bio Beauty. Deze behandeling is een zeer effectieve behandeling om de huid te verbeteren. Zo zorgt deze behandeling o.a. voor: reduceren van de talgproductie, verbetering van pigmentatie, vermindering van rimpels en voor verfijning van de poriën. Voor manicure en pedicure behandelingen werken wij met het exclusieve merk ORLY.

Wat heeft All Skins schoonheidsinstituut u te bieden?

All skins schoonheidsinstituut heeft een ruim assortiment hoogwaardige schoonheidsproducten en naast diverse gezichtsbehandelingen kunt u bij ons ook terecht voor Permanente make-up , permanente ontharing en huidtherapie bij onze huidtherapeute.Tevens ook voor manicure, pedicure, massage, waxing,  wellness en diverse wimperbehandelingen. Tevens kan je met z’n tweeën bij All Skins schoonheidsinstituut ook heerlijk genieten van een duobehandeling! 

Speciale actie: Zie onze advertentie deze week in de Westerpost van 2 maart a.s

All Skins schoonheidsinstituut
Elvira Stjeward en Leonie Ekkers

Sierplein 33 (Ingang: Dio drogist)
1065 LM Amsterdam

Telefoon: 020-752 95 72
www.allskins.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Speciale actie