25 jaar Breedijk & Biesenbeek Financiële dienstverlening BV

Breedijk & Biesenbeek, gevestigd aan de Pieter Calandlaan 337-339, bestaat 25 jaar.

En wie jarig is trakteert. Daarom hebben zij van 10 tot en met 14 december een aantal mooie cadeaus voor u.


Gratis hypotheek Check-Up

Is uw hypotheek nog wel up to date? Betaalt u niet te veel en minstens net zo belangrijk, heeft u wel de beste voorwaarden? Om dit te checken kunt u tijdens de jubileum dagen terecht voor een gratis hypotheek Check-Up. De normale waarde voor deze Check-Up bedraagt € 300,00. Nu dus helemaal gratis en wie weet is er voor u een veel betere hypotheek af te sluiten.

Gratis uitgebreid Hypotheek Nazorg Abonnement (HNA)

Blijkt er naar aanleiding van de Hypotheek Check-Up dat er een betere hypotheek voor u is en u sluit een nieuwe hypotheek bij Breedijk & Biesenbeek af, dan verkrijgt u het uitgebreide Hypotheek Nazorg Abonnement gedurende de eerste 12 maanden geheel GRATIS.

Gebak voor u en het gezin

Sluit u naar aanleiding van  de Hypotheek Check-Up een nieuwe hypotheek af, dan krijgt u voor het hele gezin overheerlijk gebak van Banketbakkerij Roetman.

U kunt voor al uw financiële zaken bij Breedijk & Biesenbeek terecht. Niet alleen voor hypotheken, maar ook voor verzekeren, kredieten, aan en verkoop bemiddeling (in samenwerking met Nieuw West Makelaardij) van uw huis. U wordt ontzorgt van alle rompslomp rondom uw financiële zaken.

Neem nou bijvoorbeeld een hypotheek. Hiervoor kunt u natuurlijk direct naar uw bank toe stappen, zij zullen u ongetwijfeld een mooie rente geven. Maar vaak kan het een hoop voordeel op leveren om bij verschillende banken te shoppen. En dat is wat Breedijk & Biesenbeek voor u doet. Minstens zo belangrijk als een lage rente zijn de voorwaarden voor uw hypotheek. Breedijk & Biesenbeek heeft contact met alle banken, de grote die iedereen wel kent, maar ook met de kleinere banken. Zij zoeken geheel objectief naar de hypotheek die het beste bij uw persoonlijke eisen past. Dit doen zij zonder financieel belang er zijn geen speciale afspraken met banken. U betaalt alleen voor het advies dat u krijgt.

Het eerste kennismakingsgesprek is voor u als klant geheel gratis. Tijdens dit gesprek krijgt u precies te horen wat u voor het te geven advies moet gaan betalen, geheel helder geen extra kosten achteraf ongeacht de tijd die men nodig heeft om u uitgebreid te adviseren. Voordat het traject ingaat, beslist u zelf, geheel vrijblijvend of u akkoord gaat met de kosten voor het advies.

Niet alleen voor hypotheken, maar voor vele fases in het leven waarbij de financiële situatie veranderd kan goed advies van groot belangrijk zijn. Denk maar aan de volgende veranderingen: voor het eerst op jezelf gaan wonen, je eerste eigen huis, kinderen, groter gaan wonen, verbouwen, overlijden. Dit zijn zaken die je leven een enorme wending kunnen geven. Het is fijn op een vertrouwde manier geadviseerd te worden, zodat je de juiste beslissingen weet te nemen op financieel gebied. Voor nu, maar ook voor de toekomst!

Gedegen kennis

Breedijk & Biesenbeek zijn Erkend Financieel Adviseurs. Bij een Erkend Financieel Adviseur bent u verzekerd van financieel advies van hoge kwaliteit. De kennis van de adviseur is altijd up-to-date. Het keurmerk wordt uitgegeven door de SEH, een onafhankelijke stichting die is opgericht met het doel u te voorzien van het beste financiële advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden.

 

Breedijk & Biesenbeek
Pieter Calandlaan 337-339
Telefoon 020 6199000
Email info@bbfd.nl
www.bbfd.nl