25 jaar bloemenkiosk Daisy

Het is zo’n vijfentwintig jaar geleden, 1991, dat bloemenkiosk Daisy de deuren opende in Osdorp. Dat was op het pleintje voor het Osdorperhof aan de Pieter Calandlaan. Twee jaar later verhuisde bloemenkiosk Daisy naar het Dijkgraafplein. Toen der tijd stonden er nog een aantal telefooncellen op de stoep en daarnaast stond de kiosk. Nu drie jaar geleden is de kiosk weer verhuist, maar niet ver van de vorige plek. Na de verbouwing van het Dijkgraafplein kreeg bloemenkiosk Daisy de plek waar zij nu nog steeds te vinden is, midden op het pleintje tegenover de eindhalte van lijn 17.

Bloemenkiosk Daisy

Bloemenkiosk Daisy

Op deze laatste plek werd ook direct een nieuwe kiosk neergezet, die veel overzichtelijker is. De bloemen en planten hebben een betere plek en als je binnen komt heb je direct een overzicht van wat er allemaal te koop is. Er is een groot aanbod van verschillende bloemen, waar voor iedere smaak een prachtig boeket mee samen te stellen is. Maar ook voor degene die maar een enkele stuk van een bepaalde bloem wilt hebben kan hier terecht en dat is vrij uniek. Naast de bloemen zijn er ook een groot aantal, seizoens gebonden, planten te vinden. Een ruime keuze, zodat je zeker zult slagen.

De meeste vaste klanten weten het, ze komen er elke week even voor langs: iedere week is er namelijk een leuke aanbieding van bloemen of planten en niet alleen voor de bloemen en planten komen ze langs maar ook om even een praatje te maken. Wel gezellig toch!

Al met al is de kiosk en het kleine tuintje er omheen een aanwinst voor het Dijkgraafplein.

Bloemenkiosk is geopend op donderdag en vrijdag van 9.30 -17.30 en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Meer informatie kunt ook vinden op: www.facebook.com/bloemenkioskdaisy. Voor eventuele bestellingen kunt u bellen naar 06 223 21 226.