22 mei: Foodmarket ‘Koken tegen MS’

Op 22 mei vindt Foodmarket ‘Koken tegen MS’ plaats op en om het terrein van het Park Plaza hotel in Lijnden. Een evenement met lokale foodtrucks, eerlijke producten en vertier voor de kinderen. Honing van de Koning, De Pindakaaswinkel (met meer pindakaassmaken dan je ooit had kunnen dromen) en de Frietmakers met eerlijke patat die ze bakken op hun bakfiets; het is maar een greep uit het aanbod dat je deze dag zult treffen!
Logo koken tegen MSDe volledige opbrengst van de markt is voor het goede doel. Het evenement staat in het teken van de strijd tegen MS. Een maand later beklimt het organiserende team ‘Wrotte tsjin MS’ (Fries voor ‘ploeteren tegen MS’) met drie fietsers en twee wandelaars de Mont Ventoux voor het goede doel Klimmen tegen MS. Met de Foodmarket zamelen zij geld in voor onderzoek naar de genezing van MS. “We voelen ons enorm gesteund door onze directe vrienden en familie, maar het kan altijd beter. Twee van ons werken voor de hotelketen Park Plaza. En wat doe je met een passie voor eten en drinken? Je organiseert een foodmarket.”, aldus Leonie Sprokholt, Food & Beverage Manager bij het hotel.
De Foodmarket is van 13.00 tot 20.00 uur, lokatie Park Plaza Amsterdam Airport, Melbournestraat 1, Lijnden. Iedereen is welkom!