200 jongeren @Werk

Woensdag 15 mei waren ruim 80 jongeren aanwezig bij een informatiebijeenkomst in Garage Notweg, waarbij het doel is 200 jongeren via een leerwerktraject aan het werk te helpen.

Sagenn, Innovium, De Kandidatenmarkt, Implacement BV, Pluswerk en Akros waren als potentiële werkgevers aanwezig en presenteerden hun trajecten aan de jongeren in de branches: horeca, productie , beveiliging en logistiek.

Aan de slag

Via WerkPunt is donderdag 16 mei al de eerste groep gestart met aanbieder Innovium voor een leerwerktraject in de horeca. De groep bestaande uit 11 jongeren zal een training volgen van één aand om vervolgens twee maanden werkervaring op te doen om te laten zien wat ze in huis hebben. Hierna komen ze in aanmerking voor een fulltime of parttime baan voor minimaal zes maanden.

Geïnteresseerd?

Inschrijven kan tot eind juni. 200 jongeren (18-27 jaar), met of zonder diploma, met een afstand tot de arbeidsmarkt en woonachtig in Nieuw-West kunnen zich aanmelden voor een leerwerktraject in hun weg naar werk.
Aanmelden kan via Jongerenservicepunt of WerkPunt. Meer informatie hierover op http://www.nieuwwest.amsterdam.nl/werkpunt. In juni wordt een nieuwe bijeenkomst georganiseerd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.