19 juni Open dag Pantar 🗓 🗺

Amsterdam Nieuw-West Events
Pantar Map

Grootste sociaal werkbedrijf regio Amsterdam en Diemen open voor publiek

Amsterdam/Diemen – Sociaal werkbedrijf Pantar organiseert woensdagmiddag 19 juni een open dag. Iedereen is van harte welkom om op drie locaties mee te kijken en mee te doen met het werk dat de medewerkers van Pantar in en voor Amsterdam en Diemen doen. De activiteiten variëren van rondleidingen en workshops tot demonstraties en gesprekken met medewerkers die over hun werk vertellen.

Pantar is het grootste sociaal werkbedrijf in de regio Amsterdam en Diemen en biedt ruim 3.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, werk, begeleiding en kansen voor ontwikkeling. Dagelijks zijn onze medewerkers in en voor de stad aan het werk. Toch weet lang niet iedereen wat onze mensen allemaal doen voor de regio Amsterdam en de Amsterdammers.

Waardevol werk

Directeur Lex de Boer: “We doen veel waardevol werk in en voor de stad. Zo houden we jaarlijks 1.000.000 vierkante meter groen schoon, ruimen we tot 70.000 kilo afval op na Arena-evenementen en digitaliseren we in zo’n tien jaar tijd alle bouwvergunningen voor de stadsdelen. Dat we nog veel meer doen dan dat willen we Amsterdammers, Diemenaren en andere geïnteresseerden graag laten zien en ervaren.”

Kijken en meedoen

Tijdens de open dag op de locaties in Diemen, Amsterdam-West en Amsterdam-Noord zijn de medewerkers van Pantar gewoon aan het werk. “Dat is beste manier om kennis te maken met ons bedrijf en onze mensen ”, aldus Lex. Bezoekers kunnen komen kijken en meedoen. Op de locaties kun je meedoen aan workshops zoals soep en smoothies maken, stekjes steken of werken met een bladblazer. Elke locatie legt het accent van de eigen werkzaamheden in de workshops. Onze verkeersregelaars en fietscoaches zorgen er voor dat je je auto of fiets netjes kunt parkeren.

Locaties en tijden

De open dag van Pantar is van 13.00 uur tot 15.30 uur op de locaties Kriekenoord 3 te Diemen en op de locaties Strekkerweg 51 en Seineweg 10 in Amsterdam. Meer informatie over het programma en de locaties vind je op pantar.nl/open-dag.