19 juni Heerlijke Marokkaanse specialiteiten bij de Taste of Nieuw-West

Fatima en Radya zijn twee dames op ondernemersmissie. Om hun ambitie kracht bij te zetten hebben ze Coffeemania gevraagd of ze de Taste of Nieuw-West mogen gebruiken om ‘heel Nieuw-West’ te overtuigen van hun kookkwaliteiten. Op 19 juni schotelen ze u typische Marokkaanse gerechten als pastilla, couscous en enkele heerlijke salades voor.

Ook u kunt er donderdag 19 juni bij zijn en voor €10,- (kinderen €5,-) meegenieten van deze heerlijke maaltijd. Geef u nu op via www.tasteofnieuwwest.nl

Met liefde geeft Taste of Nieuw West het podium aan buurtbewoners die hun kookkwaliteiten met hun omgeving willen delen. We twijfelden dan ook geen moment toen Fatima en Radya ons benaderden met de vraag of ze voor u enkele heerlijke Marokkaanse gerechten zouden mogen bereiden. Beide dames trokken enkele maanden geleden de stoute ondernemersschoenen aan. Bij het Ondernemershuis Nieuw West volgden ze een intensief, 10-weeks programma waarin ze leerden hoe ze, gebruikmakend van het kooktalent en de passie die ze van huis uit voor koken hebben, hun eigen cateringbedrijfje kunnen starten en wat er allemaal bij komt kijken. Nu wacht de uitdagende praktijk! Op 19 juni laten ze u graag proeven waarom ze hun missie gaan realiseren.

adres: Coffeemania, Ottho Heldringstraat 3, 1066 AZ Amsterdam

tijd: 19 juni vanaf 18.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.