Opruiming met speciale Valentijn korting bij Juwelier Nusselein

AMSTERDAM – De opruiming is inmiddels in volle gang bij Juwelier Nusselein. Opvallende rood-witte linten sieren de etalages waar flink wat artikelen met aantrekkelijke korting te bewonderen vallen. Zoals bijvoorbeeld Guess en Garonne horloges met 50% korting, zilveren en gouden sieraden met aantrekkelijke kortingspercentages en veel afgeprijsde verzilverde artikelen zoals fotolijstjes en kandelaars.

 

Donderdag 14 februari is het weer Valentijnsdag, de dag om nog eens extra te onderstrepen hoeveel je van elkaar houdt. Een mooi sieraad is daar natuurlijk bij uitstek geschikt voor. Om iedereen de kans te geven voor zijn of haar geliefde wat moois te kopen geven wij in de Valentijn week op de gehele collectie 10% korting! Kom eens kijken want er is ongetwijfeld iets bij dat het hart van uw geliefde steelt.

Waan jezelf in mooie sieraden bij Juwelier Nusselein (Foto: PR)

Enorme collectie

Met twee winkels in Amsterdam is Juwelier Nusselein een van de grotere juweliers. Onze collectie sieraden en horloges is dan ook in de breedte uniek te noemen. Voor een sieraad in iedere prijsklasse kunt u terecht: van een eenvoudig zilveren ringetje voor de kinderen tot een exclusieve sieraden set met diamant. En alles wat daar tussen zit. Bij de horloges zijn naast de merken als Seiko en Pulsar ook merken als Guess, Michael Kors, Swiss Military, Raymond Weil en Festina vertegenwoordigd.

 

Parkeergelegenheid

Aan de achterzijde van winkel aan de Burgemeester de Vlugtlaan is het gratis twee uur lang parkeren. Neem wel een parkeerschijf mee want het betreft een blauwe zone.