10 jaar Keurslager Nieuw-Sloten

10 jaar Keurslager Nieuw-Sloten Keurslager Nieuw-Sloten, aan het Hageland 107-109 in Amsterdam, viert 21 maart aanstaande haar tienjarig jubileum. Een jubileum wat zeker gevierd hoort te worden met mooie aanbiedingen in de jubileumweek. In de afgelopen 10 jaar is de slagerij uitgegroeid naar het bedrijf wat het nu is; een slagerij zoals een slagerij hoort te zijn. Dierenwelzijn en verantwoord ondernemen zijn dan ook speerpunten van Keurslager Nieuw-Sloten. “De slagerij zoals hij tien jaar geleden werd overgenomen was eigenlijk al goed.” Aldus eigenaar Rob van Kerkwijk. In de loop der tijd zijn er wel steeds meer veranderingen in het assortiment toegebracht. Alle veranderingen komen ten gunste van de klant. Rob van Kerkwijk: “We begonnen ooit met duurzaam varkensvlees. Die varkens krijgen beter voer, meer daglicht, gewoon een beter leven. Dat proef je.” Na het duurzame varkensvlees, is er overgestapt naar scharrelkippen, gevolgd door eerlijk rundvlees. De producten in de toonbank van Keurslagerij Nieuw-Sloten zijn zo duurzaam en diervriendelijk mogelijk. Met die producten werden ook steeds meer huisgemaakte vleeswaren vervaardigd. “Door zelf onze vleeswaren te maken hebben we het hele proces zelf in de hand. Geen overbodige E-nummers of andere kunstmatige toevoegingen.” zegt een enthousiaste Rob. Door deze veranderingen heeft hij nog meer plezier gekregen in het ambachtelijke slagersvak. Een slagerij is tegenwoordig veel meer dan alleen vleesverkoop. Zo ook bij Keurslagerij Nieuw-Sloten. De salades en kant-en-klare maaltijden zijn in de nabije omgeving van de Keurslagerij wereldberoemd. Dagelijks verse maaltijden en een regelmatig wisselend menu. Rob: “Met ons hele team zijn we iedere dag weer bezig om de lekkerste producten te bereiden, daar horen de maaltijden salades zeker bij!” Iets wat nieuw en wel uitzonderlijk is binnen de slagerij, zijn de verse, zelfgemaakte pizza’s. De pizza’s worden helemaal zelf en naar wens gemaakt. Zelfs de bodem wordt in de winkel, volgens authentiek recept gemaakt. Wie jarig is trakteert! Dat vindt het team van Keurslagerij Nieuw-Sloten ook. In verband met het tienjarig jubileum is er een knallende aanbieding geselecteerd. Een stevige Keurslager-tas gevuld met 500 gram rundergehakt, 4 runder-hamburgers, 150 gram achterham en 150 gram filet americain. Samen voor de toepasselijke, maar vooral scherpe prijs van €10,00! Deze actie is geldig van 21 maart tot en met 28 maart 2014.

[codepeople-post-map]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *