‘Golden Girls’ GTV De Badhoeve

Ritmische Gymnastiek

GTV De Badhoeve heeft opnieuw een zeer succesvol weekend achter de rug. Zondag wonnen in Aalsmeer drie van de vier Badhoeve-groepen goud. De dag ervoor werd er in Utrecht ook al twee keer goud gewonnen.

In Sporthal de Bloemhof verschenen zondagmorgen 13 groepen aan de start voor hun groepsoefening met bal in categorie 3 van het AB-niveau. Amy Molin, Cheyenne Stoffer, Daniella Kis, Kate Dorlandt en Lieke Faber kwamen uit namens de Badhoeve. Hoewel de oefening vol met kleine foutjes zat, viel de score van 7.60 mee, goed voor de 4e plaats. De meisjes namen meteen revanche met hun hoepeloefening. Met een uitstekende oefening scoorden zij 9.55, de hoogste score van de ochtend en goed voor de gouden medaille.

Aangestoken door het succes lieten ook de Badhoeve-meisjes in categorie 2B een prima oefening zien. Amy Caris, Loren Mauer, Lajla Dros, Bryce vd Voort, Femke Faber en Xiu Li Kassing wonnen verdiend goud met hun hoepeloefening.

De vierde Badhoeve-oefening was een knotsoefening van Anastasia Peer, Tamara Singer, Bryce vd Voort, Arjanne Jansma en Nikita Indijk. Het was een solide oefening die een score kreeg van 9.65. De concurrentie beet zich stuk op deze score. Fout na fout zorgde dat niemand meer in de buurt kwam. De 3e gouden medaille voor GTV De Badhoeve was een feit!

CD-groepen

Zaterdag was er ook al succes geweest voor GTV De Badhoeve. In Utrecht zetten bijna 60 groepen hun beste beentje voor. Namens De Badhoeve waren de meisjes van 2D als eerste aan de beurt. Bente en Tjitske de Melker, Britt van Elleswijk, Tamara Mijatovic, Sabine ten Boer, Rebecca de Koning en Tanja Milos lieten een perfecte baloefening zien, zij wonnen dan ook verdiend goud. Met hun knotsoefening eindigden zij op de 4e plaats.

In categorie 3D was er opnieuw goud voor een Badhoeve-groep: Jill Popma, Jessica Zwennis, India Korf, Rosalie Kostman, Stella Morais en Anna Jebosse eindigden met een verrassend goed eoefening op de eerste plaats.

De 2e Badhoeve-groep in deze categorie, bestaande uit Nikita Mijatovic, Yara Gotink, Charlotte Joustra, Kaylee Elgerma, Mandy Giele en Isabelle van Lookeren, vorige wedstrijd goed voor brons, eindigden dit keer net naast het podium op de 4e plaats.

 

Al met al kan GTV De Badhoeve opnieuw terugkijken op een zeer geslaagd weekend. Op alle niveau’s van de ritmische gymnastiek strijden de Badhoeve-leden mee voor de medailles.

WIl je zelf ook een keer meedoen met een hoepel of lint, kom dan langs voor een gratis proefles. Zie ook: www.gtvdebadhoeve.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.